Volontär

Engagera dig!

Volontär möjligheter


Arbetslivskraft är en ideell organisation.

Det innebär att vi inte tar ut några vinster eller tjänar pengar på att jobbar som volontär.
Vi erbjuder volontärprojekt för dig med eller utan tidigare erfarenhet.
Hos oss bidrar du med dina erfarenheter och din energi samtidigt som din förmåga till kritisk reflektion utvecklas. Dessutom får du lärdomar och vänner för livet, kanske lär du dig ett nytt språk!

Uppgifter för volontären

Volontärutbytet kommer bestå av varierande uppgifter som att exempelvis arbeta och delta i Arbetslivskrafts verksamhet, stötta undervisningen på kvällarna. Samt att tillsammans med deltagare diskutera hur man ska upprätthålla en harmonisk tillvaro. Andra aktiviteter som du som volontär också kan engagera dig i är olika miljöfrämjande frågor som att arbeta fram ett mer hållbart samhälle.

Vi behöver ditt engagemang

Som volontär kommer du att få stötta personalen i deras arbete med arbetsträning. Uppgifterna kommer att variera mellan administrativa sysslor på kontoret och uppgifter ute i samhället.

Du som volontär bör ha god datorvana samt vara flexibel och öppen för en kreativ miljö och att arbeta med människor från olika kulturer. Egna initiativ uppmuntras och det finns möjlighet att inrikta dina uppgifter på det du är mest intresserad av.
Kontakt / Plats

Kontakt info

070 2948343
Gröndalsvägen 1, 151 65 Södertälje
info@arbetslivskraft.se

Öppettider

Måndag - Fredag:
9:00 - 17:00

Lördag - Söndag:
Stängt

Evenemang / Kalender